Dowiedz się więcej O naszym menu
Pizze
-
Margherita
ser mozzarella, sos z włoskich pomidorów i ziół35,00 zł -
Capriciosa
szynka gotowana, cebula, pieczarki41,00 zł -
Honolulu
szynka gotowana, ananas39,00 zł -
Pollo
ser kozi, grillowany kurczak, suszone pomidory, pesto bazyliowe.42,00 zł -
Vegetariana
Mozzarella di Bufala,, suszone pomidory, cukinia39,00 zł -
Salame piccante
Salame Picante42,00 zł -
Salame piccante pepperoni
Salame Picante, papryka pepperoni, ser kozi44,00 zł -
Prosciutto
Prosciutto crudo, rukola, oliwa extra vergine.44,00 zł -
Prosciutto di bufala
Prosciutto crudo, Mozzarella di Bufala,, suszone pomidory46,00 zł -
Quatro Fromaggio
cztery sery43,00 zł -
Gambaretti
krewetki tygrysie, ser kozi, suszone pomidory, pesto bazyliowe.49,00 zł
PRZYSTAWKI
-
Focaccia z rozmarynem i solą morską
-
Focaccia z concasse z pomidorów
-
Focaccia z serem i czosnkiem
-
Bruschetta
-
Carpaccio z buraka z kozim serem i prażonymi pestkami dyni
-
Tatar z łososia z kaparami i pesto z natki pietruszki
-
Antipasti
-
Smażone krewetki z masłem czosnkowym, chilli, natką pietruszki i grzankami
-
Tatar z polędwicy wołowej z marynowanymi grzybami słomkowymi i musztardą dijon
-
Carpaccio z polędwicy wołowej z rukolą, parmezanem i domowymi grissini
-
Carpaccio z ośmiornicy z marynowaną dynią i salsą z natki pietruszki
-
Pate z wątróbek drobiowych z gruszką na grzankach
ZUPY
-
Krem z pomidorów z pesto bazyliowym i ziołowymi grzankami
-
Zupa kurkowa z łazankami
-
Bulion z ravioli z kaczki z parmezanem
-
Krem z buraka z kozim serem i pestkami dyni
SAŁATY
-
Sałatka z młodego szpinaku z suszonymi pomidorami, mozzarellą ovoletti, pomidorkami cherry, oliwkami, orzechami i sosem vinegret
-
Sałatka z grillowanym kurczakiem marynowanym w pesto bazyliowym z gorgonzolą, orzechami nerkowca i grillowaną gruszką
-
Sałatka z wątróbką drobiową duszoną na czerwonym winie, z marynowanymi owocami
-
Kruche sałaty z krewetkami, pomidorkami cherry i awokado
MAKARONY
-
Tagliatelle carbonara
-
Gnocchi z masłem truflowym
-
Tagliatelle z kurczakiem, szpinakiem i suszonymi pomidorami w sosie śmietanowym
-
Taglierini neri z krewetkami, orzechami włoskimi i pomidorkami cherry
-
Tagliatelle z krewetkami, polędwicą, suszonymi pomidorami i rukolą w sosie winno-maślanym
-
Ravioli ze szpinakiem i ricottą na maśle z szałwią
-
Kaszotto z pęczaka z pieczonymi warzywami i boczniakiem
RYBY I OWOCE MORZA
-
Smażony sandacz na sosie kurkowym podany na gnocchi z groszkiem cukrowym
-
Grillowany stek z łososia na puree ziemniaczanym z sosem miodowo-musztardowym i miksem sałat
-
Grillowana macka ośmiornicy z ziemniakami po sycylijsku
DANIA MIĘSNE
DESERY
-
TIRAMISU
-
Semifreddo
-
Fondant czekoladowy na ciepło na musie waniliowym
z pistacjami i miętą -
Beza z owocami sezonowymi
z pistacjami i miętą